Po shfaqen 1–20 nga 271 përfundime gjithsej

 • View as:
 • Sidebar
 • Sort by:
SALE -15%
219.99

DISPONUESHMËRIA: Në stok

219.99
 • Tre në një. Fotokopje, printer dhe skaner.
 • I përshtatshëm për zyra dhe kancelari. Shpejtësi printimi deri në 20 faqe për minutë.
 • Kapacitet deri në 150 fletë.
 • I përshtatshëm për formate të ndryshme letre.
 • Printim bardh e zi.
 • Lidhja me fishe USB 2.0 dhe fishe LAN.
SALE -16%
1.589.99

DISPONUESHMËRIA: Në stok

1.589.99

PC Gaming GALACTIC12 (Blaze) 

 • CPU:Intel Core i7 13700F
 • RAM: 32GB DDR4 3200
 • Memory: 1TB SSD M.2
 • GPU: RTX 4070 12GB
SALE -20%
1.279.99

DISPONUESHMËRIA: Në stok

1.279.99

PC Gaming GALACTIC11 (Flare) 

 • CPU: Intel Core i7 12700KF
 • RAM: 16GB DDR4 3200
 • Memory: 1TB SSD M.2
 • GPU: RTX 4060 Ti 16GB
SALE -20%
1.199.99

DISPONUESHMËRIA: Në stok

1.199.99

PC Gaming GALACTIC10 (Titan)

 • CPU: Intel Core i9 12900K
 • RAM: 32GB DDR4 3200
 • Memory: 1TB SSD M.2
 • GPU: RTX 4060 8GB
SALE -24%
679.99

DISPONUESHMËRIA: Në stok

679.99

PC Gaming GALACTIC9 (Knight)

 • CPU: Intel Core i5 11400F
 • RAM: 16GB DDR4 3200
 • Memory: 500GB SSD M.2
 • GPU: RTX 3060 12GB
SALE -15%
1.529.99

DISPONUESHMËRIA: Në stok

1.529.99

PC Gaming GALACTIC8 (Matrix) 

 • CPU: Intel Core i5 14600KF
 • RAM: 32GB 5200
 • Memory: 1TB SSD M.2
 • GPU: RTX 4070 12GB
SALE -18%
1.269.99

DISPONUESHMËRIA: Në stok

1.269.99

PC Gaming GALACTIC5 (Apocalypse) 

 • CPU: AMD Ryzen 9 7900
 • RAM: 16GB DDR4 3200
 • Memory: 500GB SSD M.2
 • GPU: RTX 4060 8GB
SALE -21%
989.99

DISPONUESHMËRIA: Në stok

989.99

PC Gaming GALACTIC6 (Armada)

 • CPU:  Intel CORE i5 14600KF
 • RAM: 16GB DDR4 3200
 • Memory: 1TB M.2 SSD
 • GPU: RTX 4060 8GB 
SALE -19%
849.99

DISPONUESHMËRIA: Në stok

849.99

PC Gaming Commando

 • CPU: Intel Core i5 13400F /
 • RAM: 16GB 5200
 • Memory: 500GB M.2
 • GPU: RTX 4060 8GB
119.99

DISPONUESHMËRIA: Në stok

119.99
 • Intel LGA 1700 Intel® Celeron®, Intel® Pentium® Gold
 • PC micro ATX Intel B760 Realtek ALC897 7.1 Kanäle
 • DDR4-SDRAM 4 DIMM Ohne ECC RAM-Speicher maximal: 128 GB
 • M.2, SATA III RAID-Unterstützung
 • BIOS-Typ: UEFI AMI 256 Mbit
 • 2.5 Gigabit Ethernet
SALE -14%
29.99

DISPONUESHMËRIA: Në stok

SALE -18%
779.99

DISPONUESHMËRIA: Në stok

779.99

PC Gaming GALACTIC4

 • CPU: AMD Ryzen 5 5600X
 • RAM: 16GB DDR4
 • Memory: 500GB M.2
 • GPU: RTX 4060 8GB
SALE -24%
719.99

DISPONUESHMËRIA: Në stok

719.99

PC Gaming GALACTIC3 

 • CPU: Intel Core i5 12400F
 • RAM: 16GB DDR4 3200
 • Memory: 500GB SSD
 • GPU: RTX 3060 12GB
SALE -15%
1.399.99

DISPONUESHMËRIA: Në stok

1.399.99

PC Gaming GALACTIC2 

 • CPU: Intel Core i7 14700K
 • RAM: 16GB 5200 DDR5
 • Memory: 1TB M.2 SSD
 • GPU: RTX 4060 Ti 16GB
SALE -23%
879.99

DISPONUESHMËRIA: Në stok

879.99

PC Gaming GALACTIC1 

 • CPU: Intel Core i9 11900KF
 • RAM: 16GB 3200
 • Memory: 1TB M.2 SSD
 • GPU: RTX 4060 8GB
SALE -14%
29.99

DISPONUESHMËRIA: Në stok

Outlet: Grada A
SALE -20%
79.99

DISPONUESHMËRIA: Në stok