Po shfaqen krejt 9 përfundimet

 • View as:
 • Sidebar
 • Sort by:
249.99

DISPONUESHMËRIA: Në stok

249.99
 • Print, copy, scan (and fax on the WorkCentre 3025NI)
 • Best for individual users or small work teams
 • Scan in colour, grayscale or black-and-white at 600 x 600 dpi
 • Built-in Wi-Fi connectivity
SALE -25%
179.99

DISPONUESHMËRIA: Në stok

179.99
 • Printoni, kopjoni dhe skanoni
 • Shpejtësia e printimit dhe kopjimit deri në 20 ppm
 • Kapaciteti deri në 150 fletë
 • Lidhje USB 2.0 me shpejtësi të lartë
 • Furnizohet me toner 700 faqes
 • DCP-1510
239.99

DISPONUESHMËRIA: Në stok

239.99
 • Printer lazeri më i vogël në botë në klasën e tij me HP+
 • Printoni, skanoni, kopjoni forma dhe dokumente bardh e zi me shpejtësi të madhe
 • Përfshin veçori të avancuara të HP+
 • Punon vetëm me toner HP, kërkon lidhje interneti
 • Printer me siguri dinamike
SALE -25%
14.99

DISPONUESHMËRIA: Në stok

14.99
 • Brand Ozeino
 • Model Name ZW1
 • Color White Form Factor Over Ear Connectivity Technology Wired
449.99

DISPONUESHMËRIA: Në stok

449.99
 • Brand: Bestway
 • Capacity:  6478 Liters
 • Product dimensions:  59L x 37W x 134H centimeters
 • Shape:  Rectangular
 • Material:  Polyvinyl Chloride