Po shfaqen krejt 14 përfundimet

 • View as:
 • Sidebar
 • Sort by:
Të gjitha produktet tona mund ti porosisni online. Njëri nga agjentët tanë do ju kontaktoj për të ju ndihmuar rreth porosive.
USED: GRADA A
SALE -35%
129.99

DISPONUESHMËRIA: Në stok

SALE -25%
179.99

DISPONUESHMËRIA: Në stok

179.99
 • Printoni, kopjoni dhe skanoni
 • Shpejtësia e printimit dhe kopjimit deri në 20 ppm
 • Kapaciteti deri në 150 fletë
 • Lidhje USB 2.0 me shpejtësi të lartë
 • Furnizohet me toner 700 faqes
 • DCP-1510
SALE -12%
499.99

DISPONUESHMËRIA: Në stok

SALE -21%
449.99

DISPONUESHMËRIA: Në stok

SALE -12%
219.99

DISPONUESHMËRIA: Në stok

SALE -24%
129.99

DISPONUESHMËRIA: Në stok

129.99
 • Kosto e ulët funksionimi dhe printer i vogël zyre/shtëpie
 • Shpejtësia e shpejtë e printimit 20 ppm
 • Printoni së pari në më pak se 10 sekonda
 • Kapaciteti 150 fletë letre, kështu që duhet të ngarkoni letrën më rrallë
 • Njësi e veçantë e tonerit dhe e kazanit – gjithçka që duhet të zëvendësoni është ai i konsumueshëm
SALE -15%
219.99

DISPONUESHMËRIA: Në stok

219.99
 • Tre në një. Fotokopje, printer dhe skaner.
 • I përshtatshëm për zyra dhe kancelari. Shpejtësi printimi deri në 20 faqe për minutë.
 • Kapacitet deri në 150 fletë.
 • I përshtatshëm për formate të ndryshme letre.
 • Printim bardh e zi.
 • Lidhja me fishe USB 2.0 dhe fishe LAN.
S`ka stok
429.99

DISPONUESHMËRIA: S`ka stok

429.99
 • Printoni deri në 34 faqe në minutë me më pak se 50 dB
 • Printim automatik me dy anë
 • Furnizues letre me 250 fletë
 • Furnizuesi automatik i dokumenteve me 50 fletë
 • Fisheku i tonerit me rendiment deri në 2000 faqe
S`ka stok
309.99

DISPONUESHMËRIA: S`ka stok