Po shfaqen krejt 2 përfundimet

  • View as:
  • Sidebar
  • Sort by:
S`ka stok
129.99

DISPONUESHMËRIA: S`ka stok

129.99
  • Efikasitet i lartë, 80 PLUS Certified Bronze
  • Madhësia kompakte ATX [140 mm e thellë]
  • Kontroll i zgjuar dhe i heshtur i ventilatorit
  • Rregullimi i tensionit të ngushtë (12 V, 5 V, 3,3 V) [± 3 %]
  • Dalje e bollshme +12 V