Po shfaqet përfundimi i vetëm

  • View as:
  • Sidebar
  • Sort by:
59.99

DISPONUESHMËRIA: Në stok

59.99
  • Lidhje USB 3.1 Gen 2 për transferim të të dhënave me shpejtësi të lartë (deri në 500 MB/s) dhe performancë optimale
  • Përfshin kabllon USB-A dhe USB-C (USB 3.1 Gen 2); Gjithashtu i pajtueshëm me Thunderbolt 3, USB 3.1 Gen 1 dhe USB 2.0
  • Strehimi metalik rezistent ndaj goditjeve – i reziston goditjeve dhe rënieve të përditshme; Forma ultra e hollë – ideale për udhëtime.
  • Përfshin softuerin rezervë Nero vetëm për sistemet operative Windows