Po shfaqen krejt 4 përfundimet

 • View as:
 • Sidebar
 • Sort by:
Të gjitha produktet tona mund ti porosisni online. Njëri nga agjentët tanë do ju kontaktoj për të ju ndihmuar rreth porosive.
SALE -12%
219.99

DISPONUESHMËRIA: Në stok

219.99
 • Print, copy, scan (and fax on the WorkCentre 3025NI)
 • Best for individual users or small work teams
 • Scan in colour, grayscale or black-and-white at 600 x 600 dpi
 • Built-in Wi-Fi connectivity
849.99

DISPONUESHMËRIA: Në stok

849.99
 • Print, copy, colour scan and optional fax (B1025 only)
 • Affordable, A3 (11×17 in.) black and white output in a compact footprint
 • Mobile printing enabled
SALE -21%
149.99

DISPONUESHMËRIA: Në stok

149.99
 • Cikli i punes 15000 faqe
 • Deri ne 21 ppm
 • USB i integruar, i integruar me lidhje Wi-Fi
 • Per cdo pyetje ose kerkese sherbimi lidhur me produktin
 • Cfare ka ne kuti: fishek printimi, kabllo energjie, kabllo USB, softuer dhe dokumentacion,