Po shfaqen krejt 11 përfundimet

 • View as:
 • Sidebar
 • Sort by:
StarTech 24 – ju ofron Power supply për të gjitha produktet elektronike, produktet tona kanë garancion me një afat të caktuar. Të gjitha produktet tona mund ti porosisni online. Njëri nga agjentët tanë do ju kontaktoj për të ju ndihmuar rreth porosive.
S`ka stok
114.99

DISPONUESHMËRIA: S`ka stok

S`ka stok
129.99

DISPONUESHMËRIA: S`ka stok

129.99
 • Efikasitet i lartë, 80 PLUS Certified Bronze
 • Madhësia kompakte ATX [140 mm e thellë]
 • Kontroll i zgjuar dhe i heshtur i ventilatorit
 • Rregullimi i tensionit të ngushtë (12 V, 5 V, 3,3 V) [± 3 %]
 • Dalje e bollshme +12 V
S`ka stok
249.99

DISPONUESHMËRIA: S`ka stok

249.99
 • 80 PLUS Gold efficiency (up to 93.1%)
 • ATX 3.0 power supply with full support for PCIe 5.0 GPUs and GPUs with PCIe 6+2 connectors
 • Extremely quiet 120mm be quiet! Fan
 • Unsurpassed signal stability and strong voltage regulation thanks to LLC technology
 • 2 strong 12V lines
 • Modular cables for maximum flexibility
 • One PCIe 5.0 12VHPWR connector with 600W and 4 PCIe 6+2 connectors for overclocked high-end GPUs