Po shfaqen krejt 2 përfundimet

 • View as:
 • Sidebar
 • Sort by:
69.99

DISPONUESHMËRIA: Në stok

69.99
 • USB 3.1 Gen 2 connectivity for high-speed data transfer (up to 500 MB/s) and optimum performance
 • Backwards compatible with USB 2.0 ports and includes ultra-slim form factor – ideal for travel.
 • Shock resistant metal housing – withstands everyday bumps and drops.
 • Includes USB-A and USB-C cables as well as the Nero backup software.
59.99

DISPONUESHMËRIA: Në stok

59.99
 • Lidhje USB 3.1 Gen 2 për transferim të të dhënave me shpejtësi të lartë (deri në 500 MB/s) dhe performancë optimale
 • Përfshin kabllon USB-A dhe USB-C (USB 3.1 Gen 2); Gjithashtu i pajtueshëm me Thunderbolt 3, USB 3.1 Gen 1 dhe USB 2.0
 • Strehimi metalik rezistent ndaj goditjeve – i reziston goditjeve dhe rënieve të përditshme; Forma ultra e hollë – ideale për udhëtime.
 • Përfshin softuerin rezervë Nero vetëm për sistemet operative Windows