Po shfaqen 1–20 nga 65 përfundime gjithsej

 • View as:
 • Sidebar
 • Sort by:
26.99

DISPONUESHMËRIA: Në stok

34.99

DISPONUESHMËRIA: Në stok

29.99

DISPONUESHMËRIA: Në stok

24.99

DISPONUESHMËRIA: Në stok

SALE -12%
219.99

DISPONUESHMËRIA: Në stok

219.99
 • Print, copy, scan (and fax on the WorkCentre 3025NI)
 • Best for individual users or small work teams
 • Scan in colour, grayscale or black-and-white at 600 x 600 dpi
 • Built-in Wi-Fi connectivity
849.99

DISPONUESHMËRIA: Në stok

849.99
 • Print, copy, colour scan and optional fax (B1025 only)
 • Affordable, A3 (11×17 in.) black and white output in a compact footprint
 • Mobile printing enabled
34.99

DISPONUESHMËRIA: Në stok

SALE -21%
149.99

DISPONUESHMËRIA: Në stok

149.99
 • Cikli i punes 15000 faqe
 • Deri ne 21 ppm
 • USB i integruar, i integruar me lidhje Wi-Fi
 • Per cdo pyetje ose kerkese sherbimi lidhur me produktin
 • Cfare ka ne kuti: fishek printimi, kabllo energjie, kabllo USB, softuer dhe dokumentacion,
SALE -25%
179.99

DISPONUESHMËRIA: Në stok

179.99
 • Printoni, kopjoni dhe skanoni
 • Shpejtësia e printimit dhe kopjimit deri në 20 ppm
 • Kapaciteti deri në 150 fletë
 • Lidhje USB 2.0 me shpejtësi të lartë
 • Furnizohet me toner 700 faqes
 • DCP-1510
SALE -12%
499.99

DISPONUESHMËRIA: Në stok