SKU: N/A Kategori: , Brand:

Adapter DELOCK USB plug (F) to microUSB type B (M)

Disponueshmëria: S’ka stok

33.00


S’ka stok


Share it:

PERSHKRIMI:

Me këtë mini kabllo USB me kënd nga Delock ju mund ta konvertoni portën mini USB të pajisjes tuaj celulare në një prizë USB-A. Kështu që ju mund p.sh. B. HDD, memorie etj. me lidhje standarde USB me telefona celularë, smartfonë, tablet PC etj. me mbështetje OTG. Funksioni OTG mundëson transferimin e drejtpërdrejtë të të dhënave midis pajisjes tuaj celulare dhe pajisjes USB pa u lidhur me një kompjuter.

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: