SKU: N/A Kategori: Brand:

Asus Network Adapter PCE-AX3000 PCIe

Disponueshmëria: S’ka stok

83.00


S’ka stok


Share it:

PERSHKRIMI:

AX3000 Dual Band PCI-E WiFi 6 (802.11ax). Mbështet 160 MHz, Bluetooth 5.0, sigurinë e rrjetit WPA3, OFDMA dhe MU-MIMO

  • Standardi WiFi i gjeneratës tjetër – Standardi WiFi 6 (802.11ax) për efikasitet dhe qarkullim më të mirë.
  • Shpejtësia ultra e shpejtë WiFi -3000 Mbps shpejtësi WiFi për të trajtuar me lehtësi edhe rrjetin më të ngarkuar.
  • Teknologjia 802.11ax -Me OFDMA dhe MU-MIMO, WiFi 6 mundëson transmetim më efikas, të qëndrueshëm dhe më të shpejtë edhe kur shumë pajisje transmetojnë të dhëna në të njëjtën kohë.
  • Bluetooth 5.0 për mbulim më të shpejtë dhe të mëtejshëm -Transferoni të dhëna deri në dy herë më shpejt se më parë dhe me diapazonin 4x.
Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: