SKU: N/A Kategori: Brand:

Asus Network Adapter PCE-AX58BT PCIe

Disponueshmëria: S’ka stok

107.07


S’ka stok


Share it:

PERSHKRIMI:

Adapter AX3000 Dual Band PCI-E WiFi 6 (802.11ax) me 2 antena të jashtme. Mbështet 160 MHz, Bluetooth 5.0, sigurinë e rrjetit WPA3, OFDMA dhe MU-MIMO

Standardi WiFi i gjeneratës tjetër – Standardi WiFi 6 (802.11ax) për efikasitet dhe qarkullim më të mirë.
Shpejtësia ultra e shpejtë WiFi – 3000 Mbps shpejtësi WiFi për të trajtuar me lehtësi edhe rrjetin më të ngarkuar.
Teknologjia WiFi 6 – Me OFDMA dhe MU-MIMO, WiFi 6 mundëson transmetim më efikas, të qëndrueshëm dhe më të shpejtë edhe kur shumë pajisje transmetojnë të dhëna në të njëjtën kohë.
Bluetooth 5.0 për mbulim më të shpejtë dhe të mëtejshëm – Transferoni të dhëna deri në dy herë më shpejt se më parë dhe me diapazonin 4x.
Reduktimi i zonave të vdekura me antenë të jashtme – Transmetuesi i pavarur dhe kablloja lidhëse lejon pozicionim të lehtë për marrjen më të mirë.

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: