SKU: N/A Kategori: Brand:

Asus Network Adapter PCE-N15 PCIe Low profile

Disponueshmëria: S’ka stok

54.46


S’ka stok


Share it:

Rreth këtij artikulli:

Softueri AP: pajisje 2 në 2 për të ndarë lidhjen me valë.
Shërbimet ndihmëse: konfigurimi me valë, studimi i faqes, WPS Wizard; Siguria: WEP 64-bit, WEP 128-bit, WPA2-PSK, WPA-PSK, WPS e pajtueshme.
Shpejtësia e të dhënave me valë deri në 300 Mbps.
Butoni WPS (Wi-Fi Protected Setup).
Modaliteti AP i softuerit lejon që karta WLAN të veprojë si një pikë aksesi virtual dhe të lidhë laptopin tuaj ose konzolat e tjera të lojërave me internetin.
E përputhshme me: WEP, WPA-PSK dhe WPA2-PSK.
Projektuar për të ofruar performancë të plotë pa tel nga fundi në fund nga serveri ose shtylla kurrizore e serverit në infrastrukturën e ndërprerësit dhe poshtë. përmes kompjuterit me lidhësin PCI Express.
Antena: 2 x R antenë SMA.
Sistemi operativ: Windows 8 32bit/64bit, Windows 7 32bit/64bit, Windows Vista 32bit/64bit, Windows XP 32bit/64bit, Linux Kernel 2.6 (i pajtueshëm vetëm me Ubuntu).
Shërbimet: konfigurimi me valë, anketa e faqes, Wizard WPS.
Certifikatat: CE, FCC, C-Tick, IC.
Butoni WPS (Wi-Fi Protected Setup): Vendosni shpejt një lidhje të sigurt me valë.
Interfaz: PCI Express.
E pajtueshme me shumë sisteme operative: Windows dhe Linux.
Softueri AP: lidhni laptopin tuaj dhe konsolat e lojërave me internetin; mbështet metodat WEP, WPA-PSK dhe WPA2-PSK për siguri të shtuar.
Ndërfaqja: PCI-Express; Standardi: IEEE 802.11 b/g/n; Antenë: 2 x R SMA Antenë; Frekuenca e funksionimit: 2.4 GHz;
Kanali operativ: 11 për Amerikën e Veriut, 14 për Japoninë, 13 për Evropën (ETSI); Shpejtësia e të dhënave: 802.11 b/g/n- Lidhja zbritëse deri në 300 Mbps, Lidhja deri në 150 Mbps (20/40 MHz).
Modulimi: CCK, DQPSK, DBPSK, OFDM, Menaxhimi: Software AP

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: