SKU: N/A Kategori: Brand:

Asus network card PCE-AC68

Disponueshmëria: S’ka stok

110.16


S’ka stok


Share it:

PERSHKRIMI:

  • Përshtatës PCI-E 802.11ac me dy breza pa tela-AC1900
  • Wifi me dy bandë 3×3 AC1900 me shpejtësi deri në 1900 Mbps
  • Baza e jashtme e antenës magnetike lejon vendosjen fleksibël të antenës për mbulim maksimal
  • Antenat individuale gjithashtu mund të ngjiten drejtpërdrejt në kartën PCIe për instalim kompakt
  • Ngrohësi i personalizuar shpërndan në mënyrë efektive nxehtësinë për stabilitet dhe besueshmëri të përmirësuar
Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: