SKU: N/A Kategori: , Brand:

D-Link Access Point Wireless N DAP-1360/E

Disponueshmëria: S’ka stok

60.32


S’ka stok


Share it:

PERSHKRIMI:

Wireless N Range Extender
DAP-1360

D-Link DAP-1360 Wireless N Range Extender mund t’i sigurojë rrjetit tuaj me tela lidhje me valë ose të përmirësojë rrjetin tuaj ekzistues me valë dhe të zgjasë mbulimin e tij. Shijoni shfletimin në ueb, kontrollimin e postës elektronike dhe bisedën me familjen dhe miqtë në internet, me shpejtësi më të shpejta dhe nga vende më parë të paarritshme.

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: