SKU: AC001323 Kategori: Brand:

D-Link Hub DUB-1340

83.31Shiko PDF
Share it:

PERSHKRIMI:

4-Port SuperSpeed USB 3.0 Charger Hub – DUB-1340

  • Katër porte USB 3.0
  • E pajtueshme me pajisjet USB 2.0 dhe USB 1.1
  • Transferime të skedarëve me shpejtësi të lartë deri në 5 Gbps
  • Mundësuar nga autobus USB ose përshtatës i përfshirë i rrymës
  • Prizë dhe luaj
  • Dizajn elegant dhe i lëvizshëm
Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: