SKU: N/A Kategori: , Brand:

D-Link Media Converter DMC-300SC

Disponueshmëria: S’ka stok

117.87


S’ka stok


Share it:

PERSHKRIMI:

D-Link ofron një sërë konvertuesish të shpejtë Ethernet që mund të përdoren për të përshtatur kabllo të ndryshme brenda një rrjeti për të krijuar një njësi homogjene.

Nëse rrjetet me topologjitë e tyre të ndryshme janë të lidhura me njëra-tjetrën me ndihmën e një konverteri, ato mund të komunikojnë me njëri-tjetrin, të shkëmbejnë të dhëna dhe të përdorin së bashku pajisje kryesisht të shtrenjta periferike. Konvertuesi përkatës mund të zgjidhet në varësi të rrethanave.

Kjo është një mënyrë veçanërisht me kosto efektive për të vazhduar përdorimin e pajisjeve të përdorura më parë si çelësat. Pra, blerjet e reja të shtrenjta mund të shmangen dhe rrjeti mund të mbetet në strukturën e tij bazë.

D-Link ofron gjithashtu një gamë të gjerë produktesh kur bëhet fjalë për gjatësinë e kabllove me fibra optike. Linjat e fibrave optike janë shumë të përshtatshme për lidhje të tilla të brendshme LAN, sepse ato kombinojnë transportin pa ndërhyrje me një nivel të lartë sigurie kundër përgjimit.

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: