SKU: N/A Kategori: , Brand:

D-Link Media Converter DMC-700SC/E

Disponueshmëria: S’ka stok

200.72


S’ka stok


Share it:

PERSHKRIMI:

Gigabit Ethernet Konverter – 1000Mbit/s TP (RJ-45) zu 1000Mbit/s SX (SC-Duplex) DMC-700SC

Me një rrjet në rritje dhe vëllim në rritje të të dhënave, kabllot me fibra optike dhe pajisjet me fibra optike po bëhen gjithnjë e më të rëndësishme. Linjat e fibrave optike janë shumë të përshtatshme për lidhje të tilla të brendshme LAN, sepse ato kombinojnë transportin pa ndërhyrje me një nivel të lartë sigurie kundër përgjimit. Ky proces është kryesisht gradual, kështu që shumë kompani kanë linja gigabit bakri dhe fibra optike.

Por këta konvertues janë gjithashtu të përshtatshëm për kompanitë që duan të lidhin kabllo të ndryshme gigabit me njëri-tjetrin si pjesë e një zgjerimi zyre. Në këtë mënyrë, topologji të ndryshme në gamën gigabit mund të përshtaten me njëra-tjetrën në një mënyrë të thjeshtë dhe me kosto efektive. Në varësi të gjatësisë që do të kapërcehet, ju mund të zgjidhni midis DMC-700SC dhe DMC-810SC. Çdo konvertues kombinon lehtësisht kabllot e çifteve të përdredhura Gigabit Ethernet me fibra optike. DCM-700SC është projektuar për kabllot me fibra optike SX me një gjatësi maksimale prej 550 m dhe DMC-810SC për kabllot me fibra optike LX me një gjatësi maksimale prej 10 km.

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: