SKU: N/A Kategori: , Brand:

D-Link Smart Switch DMS-106XT 5×10/100/1000 + 1x 100/1000

Disponueshmëria: S’ka stok

278.79


S’ka stok


Share it:

PERSHKRIMI:

6-Port Multi-Gigabit Unmanaged Switch DMS-106XT

Shumë koncerte me turbocharged për punë ose lojë

  • 5 porte Ethernet 2,5 Gbps për lidhje të pakufizuara të routerit Wi-Fi 6 ose AP
  • 1 x 10 Gbps Ethernet port për lidhjen uplink ose serverin NAS
  • Smart Turbo Mode ofron Cilësi të Shërbimit (QoS) dhe prioritet të bazuar në port për lojëra të pandërprera në internet dhe transmetim 4K
  • Dizajn me efikasitet të energjisë për konsum të ulët të energjisë
  • LED tregon me lehtësi statusin e shpejtësisë së portit
  • Shtresë e qëndrueshme gri mat nga aliazh alumini
  • Funksionim pa ventilator për besueshmëri të shtuar dhe performancë pa zë
Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: