SKU: N/A Kategori: , Brand:

D-Link Switch 24-port 24x 10/100/1000 DGS-1520-28

Disponueshmëria: S’ka stok

730.85


S’ka stok


Share it:

PERSHKRIMI:

Seria DGS-1520, një gjeneratë e re e çelsave inteligjentë të menaxhuar me stivim Lite Layer 3, përfshin katër porte 10 GB për lidhjen lart ose grumbullimin deri në një total prej tetë ndërprerës me një gjerësi bande gjithsej 80 Gigabit. E projektuar për vendosje pa mundim të rrjetit në shumë vende me Zero Touch Provisioning, Seria DGS-1520 është gjithashtu mjaft e fuqishme për aplikacionet e serverëve dhe ruajtjes. Për aftësi të pakufizuara të pajisjeve Wi-Fi me 6 skaj, modelet PoE ofrojnë katër porte Base-T 2,5 GB për lidhje me shumë Gigabit. Për SMB-të me rrjete në zgjerim dhe rritje të konsiderueshme të gjerësisë së brezit, DGS-1520 shton pa mundim lidhjen me kosto të lartë 10 GB për të siguruar grumbullim të pandërprerë midis aksesit dhe shtresave bazë.

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: