SKU: N/A Kategori: , Brand:

D-Link Switch 5-Port 10/100/1000 DGS-1100-05PDV2

Disponueshmëria: S’ka stok

118.95


S’ka stok


Share it:

PERSHKRIMI:

D-Link Switch 5-Port 10/100/1000 DGS-1100-05PDV2

Zgjidhje e fuqishme dhe fleksibël rrjeti për bizneset e vogla, të mesme dhe të ndërmarrjeve.

  • 5 porte x 10/100/1000BASE-T
  • Mundësuar nga IEEE 802.3af/at PoE përmes portit 5
  • Mbështet PoE Pass-through (vetëm portat 1 dhe 2)
  • Dizajn kompakt për vendosje të përshtatshme
  • Dizajn pa ventilator për funksionim të heshtur
  • Karakteristikat novatore të kursimit të energjisë D-Link Green
  • Ndërfaqe e plotë në internet për menaxhim gjithëpërfshirës të ndërprerësve
Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: