SKU: N/A Kategori: , Brand:

D-Link Switch Desktop 16-port 10/100/1000 DGS-1016D/E

Disponueshmëria: S’ka stok

126.51


S’ka stok


Share it:

PERSHKRIMI:

16-Port Gigabit Unmanaged Desktop Switch DGS-1016D

Rritni shpejtësinë e lidhjeve të serverit tuaj të rrjetit dhe shtyllës kurrizore, ose bëni realitet Gigabit në desktop.

  • Zgjidhja e problemeve të diagnostikimit të kabllove
  • Ndërprerës DIP i panelit të përparmë me 3 kunja për ndërrim në kohë reale Ethernet me efikasitet energjie (EEE), kontrollin e rrjedhës, izolimin e portit dhe kontrollin e stuhisë
  • Strehimi kompakt dhe i qëndrueshëm, numërim i lartë i porteve dhe dizajn pa ventilator për funksionim pa zhurmë
Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: