SKU: N/A Kategori: , Brand:

D-Link Switch DGS-2000-10 8x 10/100/100 + 2x Fast Ethernet

Disponueshmëria: S’ka stok

197.48


S’ka stok


Share it:

PERSHKRIMI:

Managed Gigabit Access Switches DGS-2000 Series

Seritë DGS-2000 ofrojnë një gamë të larmishme densiteti portash Gigabit për të akomoduar nevoja të ndryshme të lidhjes së shtresës së aksesit të ndërmarrjes. Me opsione të tilla si PoE për pajisjet me fuqi të përshtatshme, porte SFP për të zgjeruar lidhjen e rrjetit, funksionalitete të avancuara të Layer 2 dhe menaxhim të Layer 3 Lite, Seria DGS-2000 është zgjedhja ideale për çdo vendosje të shtresës së aksesit të ndërmarrjes.

Kombinime të ndryshme të kombinimit 1000BASE-T, 100/1000 Mbps GbE/SFP dhe 100/1000 Mbps SFP
Ndryshimet PoE dhe jo-PoE
Vëzhgimi automatik dhe zbulimi i VLAN zanor për video mbikqyrje të pandërprerë dhe thirrje VoIP pa zhurmë
Deri në 30 W për port me buxhet total të energjisë PoE 370 W
Menaxhimi dhe siguria e Layer 2, me veçoritë Layer 3 Lite
Mbështet D-Link Network Assistant (ADN) dhe shërbimet e ndërfaqes së uebit
Mbështet ndërfaqen e linjës së komandës (CLI) përmes Telnet ose SSH

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: