SKU: N/A Kategori: Brand:

Fanvil I64 Video Door Phone

Disponueshmëria: S’ka stok

316.59


S’ka stok


Share it:

PERSHKRIMI:

Bazuar në protokollet SIP dhe ONVIF, i64 është një telefon me dyer me video që integron funksione të fuqishme të kontrollit të aksesit, intercom dhe mbrojtjes së sigurisë. Me një dizajn aliazh alumini dhe një tastierë numerike ndriçuese, i64 ofron një pamje elegante me cilësi të lartë. Me nivel të lartë mbrojtjeje IP66 dhe IK07, është i papërshkueshëm nga uji, i papërshkueshëm nga pluhuri dhe kundër përplasjes në shumicën e ambienteve të jashtme. i64 i lejon përdoruesit të bëjnë thirrje audio/video nëpërmjet një butoni telefonimi të shpejtë dhe një kamere 2 megapikselë dhe të arrijnë kontrollin e aksesit me mënyra të ndryshme. Me ndërfaqe të pasura hyrëse dhe dalëse, i64 lidhet lehtë me pajisje të tjera sigurie dhe përshtatet në zgjidhje të ndryshme në apartamente, ndërtesa tregtare, komunitete dhe parqe industriale.

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: