SKU: N/A Kategori: , Brand:

Fanvil V62 VoIP phone with caller ID

Disponueshmëria: S’ka stok

121.11


S’ka stok


Share it:

PERSHKRIMI:

V62 është më shumë se një telefon efikas, por një vepër delikate arti, që ofron një përvojë të zgjuar dhe të qetë komunikimi biznesi për ndërmarrjet. Si telefoni thelbësor i biznesit që përmban një ekran grafik Dot-matrix me ndriçim të pasëm dhe veçori të nevojshme VoIP dhe veçori të tjera të zgjeruara, V62 është një kombinim i shkëlqyer i jashtëm elegant dhe i brendshëm i fuqishëm.

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: