SKU: N/A Kategori: , Brand:

Fanvil X5U VoIP phone with Bluetooth interface and caller ID

Disponueshmëria: S’ka stok

148.57


S’ka stok


Share it:

PERSHKRIMI:

Rreth këtij artikulli:

  • Pamje elegante, funksionim i lehtë: Duke pritur një dizajn më intuitiv me LCD me ngjyra 3,5 inç, LCD me ngjyra anësore 2,4 inç dhe 4 çelësa të linjës me ndriçim LED, seria Fanvil X5U mundëson personalizimin më të lehtë të veçorive për t’u përdorur.
  • Ndërveprim dhe bashkëpunim më i madh: I kombinuar me aksesorë, të tillë si kufjet EHS nëpërmjet kabllos EHS, WiFi nëpërmjet dongle WiFi dhe
  • Bluetooth të integruar, Fanvil X5U është krijuar për të nxitur fleksibilitetin tuaj në punë.
  • Audio me definicion të lartë, punë me efikasitet të lartë: Duke pasur parasysh altoparlantin e shkëlqyer Harman dhe kodekun me brez të gjerë G.722 dhe
  • Opus, audio HD në Fanvil X5U ju lejon të shijoni efikasitet të lartë dhe komunikim të qartë në grup.
  • PoE e integruar: përshtatësi i energjisë nuk përfshihet
Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: