SKU: N/A Kategori: , Brand:

Fortron FSP iFP 600 – USV

Disponueshmëria: S’ka stok

132.32


S’ka stok


Share it:

Seria iFP është e pajisur me rregullim automatik të tensionit për të reduktuar ndikimin e tensionit të paqëndrueshëm në pajisje. Funksionet inteligjente të UPS-së mund të ofrojnë gjithashtu energji gjatë ndërprerjeve dhe bateria ngarkohet automatikisht kur rikthehet energjia. UPS-ja inteligjente e FSP mund të sigurojë pajisje me një furnizim të pandërprerë të energjisë në çdo kohë.

  1. Ekran LCD me prekje
  2. Porta e komunikimit USB
  3. Mbrojtje nga mbitensionet RJ11
  4. Madhësi kompakte
  5. Kontroll i shkëlqyer i mikroprocesorit për besueshmëri të lartë
  6. Nxitni dhe zvogëloni AVR për stabilizimin e tensionit
  7. Rinisni automatikisht ndërsa AC po rikuperohet
  8. Vala e sinusit e simuluar
  9. Karikimi jashtë modalitetit
  10. Funksioni i fillimit të ftohtë
Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: