SKU: AC002019 Kategori: , Brand:

Motherboard Gigabyte GA-H510M H (1200) (D)

121.11Share it:

PERSHKRIMI:

Pllakë ame Intel® H510M ultra e qëndrueshme me VRM dixhitale 6+2 faza, dizajn PCIe 4.0*, Realtek GbE LAN, Rezistencë kundër squfurit, ventilator inteligjent 6

  • Mbështet procesorët e serisë Intel® Core™ të gjeneratës 11 dhe 10
  • DDR4 i pabuferuar me dy kanale jo-ECC, 2 DIMM
  • M.2 ultra i shpejtë me ndërfaqe PCIe Gen3 X4 dhe SATA
  • Realtek GbE LAN me Menaxhimin e Gjerësisë së Bandës
  • Kondensatorë audio me cilësi të lartë dhe zhurmë audio
  • Ventilatori i zgjuar 6 përmban sensorë të shumëfishtë të temperaturës, kokë hibride të ventilatorit me FAN STOP
  • Qendra APP GIGABYTE, Përdorim i thjeshtë dhe i lehtë
  • Dizajni i rezistorëve kundër squfurit
Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: