SKU: N/A Kategori: ,

HP Switch 1830-8G 10/100/1000 JL810A

Disponueshmëria: S’ka stok

174.80


S’ka stok


Share it:

PERSHKRIMI:

Modeli: JL810A
Ndërprerësi HP Aruba Instant On 1830 8G

Seria Aruba Instant On 1830 Switch ofron një zgjidhje të lehtë për t’u përdorur dhe me kabllo të përballueshme për rrjetet që mbështesin aplikacionet e IT, celular dhe cloud.
Kjo seri ndërprerëse e përballueshme dhe e lehtë për t’u vendosur me menaxhim inteligjent është ideale për bizneset e vogla që kërkojnë infrastrukturë me kabllo me kosto efektive për të mbajtur kërkesat e rrjetit në zhvillim. Këta ndërprerës të nivelit fillestar dhe të menaxhuar me inteligjencë ofrojnë aftësi ndërrimi të Layer 2, lidhje Gigabit, së bashku me mënyrat fleksibël të menaxhimit – të gjitha me një çmim të përballueshëm. Me një panel kontrolli fleksibël të menaxhimit, opsionet e energjisë mbi Ethernet (PoE) dhe veçoritë me efikasitet të energjisë, këta çelësa ofrojnë një rrjet solid biznesi për SMB me buxhete të kufizuara.

Karakteristikat kryesore

Seritë e ndërprerësve Ethernet Layer 2 me menaxhim inteligjent gati për t’u vendosur në portat 8, 24 dhe 48 për modelet jo-PoE dhe PoE
Modele PoE/jo-PoE me 8 porte kompakte dhe pa ventilatorë dhe model jo PoE me 24 porta për mjedise të ndjeshme akustike
Aplikacioni celular Aruba Instant On dhe/ose ueb-portali i bazuar në renë kompjuterike për menaxhim të lehtë të rrjetit në vend ose në distancë.
Opsioni për të menaxhuar çelsat tuaja përmes GUI-së lokale të uebit
Mbështetje me kosto efektive PoE: Me gjysmën e porteve të afta për të mbështetur PoE, këta ndërprerës janë idealë për mjediset me kosto më efikase
Dy (2) dhe katër (4) porte të dedikuara me fibër 1G SFP në modelet me 24 dhe 48 porte përkatësisht për të eliminuar pengesat e trafikut në rrjetin tuaj.

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: