SKU: N/A Kategori: Brand:

I/O DeLock PCI Express Card 2 x USB 3.0 extern , 1 x USB 3.0 internal

Disponueshmëria: S’ka stok

64.95


S’ka stok


Share it:

PERSHKRIMI:

Kjo kartë PCI Express nga Delock zgjeron kompjuterin me dy porte të jashtme USB 3.0 si dhe një portë mashkullore të kokës me 19 pin USB 3.0. Pajisje të ndryshme USB, të tilla si stacione docking, lexues kartash, mbyllje të jashtme etj., mund të lidhen me kartën.

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: