SKU: N/A Kategori: Brand:

I/O DeLock Serial/Parallel – PCI Express

Disponueshmëria: S’ka stok

75.29


S’ka stok


Share it:

PERSHKRIMI:

Karta PCI Express nga Delock zgjeron një PC me dy porte serike të jashtme si dhe një portë paralele të jashtme. Me këtë kartë mund të lidhen pajisje të ndryshme si skaner, printer, maus etj. Duke përdorur kllapat e përfshira me profil të ulët, karta PCI Express mund të instalohet edhe në një Mini-PC.

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: