SKU: N/A Kategori: , Brand:

i-tec USB-C Metal Ergonomic C31FLATDOCKPDPRO 4K 3x Display Docking Station + Power Supply

Disponueshmëria: S’ka stok

149.04


S’ka stok


Share it:

PERSHKRIMI:

  • E përputhshme me laptopët dhe tabletët USB-C dhe Thunderbolt. (Pajisja pritës duhet të mbështesë modalitetin DisplayPort Alt).
    1x DIsplayPort, 1x HDMI dhe 1x VGA që mbështet deri në tre ekrane të jashtëm ose një ekran të vetëm 4K/30Hz. macOS mbështet vetëm një ekran të vetëm të zgjeruar.
  • Dizajni ergonomik me strehë alumini, bazamenti përmban një kabllo të integruar USB-C 60 cm duke e bërë atë të përshtatshëm për t’u përdorur me të gjithë laptopët dhe tabletët me ekrane deri në 15″ dhe duke përfshirë.
  • 4x porte USB duke përfshirë 2x USB-A 3.0 dhe 2x USB-A 2.0, plus fole për kartat SD dhe mSD, duke e bërë të lehtë lidhjen e shumë pajisjeve USB dhe pajisjeve periferike.
  • Ofron furnizim me energji deri në 85W për laptopë dhe tabletë të pajtueshëm USB-C dhe Thunderbolt. Pajisja pritës duhet të mbështesë furnizimin me energji USB-C.
  • GLAN Ethernet mbështet shpejtësi rrjeti prej 10/100/1000 Mbps, duke siguruar një lidhje interneti të fuqishme dhe me shpejtësi të lartë.
  • Foleja e kombinuar e hyrjes/daljes së audios 3,5 mm për lidhje të lehtë me kufjet ose altoparlantët.
  • Shënim: Furnizimi me energji elektrike nuk përfshihet. Doku mund të përdoret me furnizimin me energji elektrike të furnizuar me laptopin ose një furnizim me energji elektrike mund të blihet veçmas, P/N CHARGER-C112W/UK.
Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: