SKU: AC001947 Kategori: Brand:

CPU Intel Core i7 Processor i7-12700K TRAY 12×3.6 125W GEN12

Disponueshmëria: S’ka stok

419.99


S’ka stok


Shiko PDF
Share it:

PERSHKRIMI:

Rreth këtij artikulli:

  • Procesori Intel Core i7 ofron më shumë hapësirë në cache dhe arkitektura hiper-threading ofron performancë të lartë për aplikacione kërkuese me grafikë më të mirë në bord dhe përforcim më të shpejtë t
  • Intel 7 Architecture mundëson performancë të përmirësuar për vat dhe arkitektura mikro e bën atë efikas në energji
  • Për të rritur cilësinë grafike dhe vizuale, chipset ka një kontrollues Intel UHD Graphics të integruar
Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: