SKU: N/A Kategori: Brand:

Intel Wi-Fi 6E AX211 Network Adapter M.2 2230

Disponueshmëria: S’ka stok

46.90


S’ka stok


Share it:

PERSHKRIMI:

Maksimizoni përfitimet e shpejtësisë, vonesës dhe besueshmërisë së Wi-Fi 6 në frekuencat e reja të radios pa ndërhyrje të vjetëruara të pajisjes.

Intel® Wi-Fi 6E AX211 (Gig+), një CRF1 (Companion RF), është projektuar për të mbështetur teknologjinë Wi-Fi 6E dhe certifikimin përkatës të Aleancës Wi-Fi. Produkti mbështet Wi-Fi me transmetim të dyfishtë në brezat 2.4 GHz, 5 GHz dhe 6 GHz, si dhe Bluetooth® 5.3. Ai gjithashtu mbështet veçoritë Wi-Fi 6 R2, duke përfshirë UL MU-MIMO2. Këto veçori të reja maksimizojnë përfitimet e Wi-Fi 6, duke përfshirë shpejtësinë Gigabit, vonesat jashtëzakonisht të ulëta dhe përfitimet e besueshmërisë së shtuar në frekuencat e reja radio ekskluzive për pajisjet Wi-Fi 6E dhe ofrojnë një përmirësim të rëndësishëm në përvojën e përdoruesit në vendosje të dendura. I kombinuar me procesorët Intel® Core™ dhe inovacionet e jashtëzakonshme me valë Intel, moduli Intel® Wi Fi 6E AX211 mund të përmirësojë në mënyrë dramatike përvojën tuaj të lidhur në shtëpi, punë ose në lëvizje.

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: