SKU: N/A Kategori: , Brand:

Lenovo Thinkpad Docking Station 40AJ0135EU

Disponueshmëria: S’ka stok

225.71


S’ka stok


Share it:

PERSHKRIMI:

Rreth këtij artikulli:

  •  Lenovo USA ThinkPad Ultra Docking Station (P/N; 40AJ0135US) për P52s, L580, L480, T580, P580p, T480s, T480, X1 Carbon Gen 6, X280.
  •  Paketimi i Lenovo përfshin Ultra Dock, përshtatës AC 135W Slim Tip me kordonin e energjisë me 2 pin, 2 çelësa kyçjeje, poster konfigurimi.
  •  1 portë HDMI, Steam Intel, boot PXE, LAN Wake-On dhe kalim i adresës Mac, kyçje opsionale kryesore e çelësit. Lejon lidhjen e 3 monitorëve.
  •  4 x USB 3. 1 Gen2 (10 Gbps) me 1 karikim USB gjithmonë aktiv, 2 porte USB-C (10 Gbps, 5 V 3 a fuqi), 10/1000 Gigabit Ethernet, 2 DisplayPort 1. 4. 1
  • HDMI 2 .0, 1 VGA, 1 portë audio e kombinuar stereo/mikrofon, 1 hyrje DC.
  • Pajisjet e përputhshme: Thinkpad A485, L480, L580, P52S, T480, T480S, T580, X1 Carbon 44.1 kg, 20Kh, X280
Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: