SKU: AC002041 Kategori: Brand:

Motherboard ASROCK H610M-HDV / M.2 1700

129.99Share it:

PERSHKRIMI:

Rreth këtij artikulli:

  • Ndryshe nga motherboard-et tradicionale që përdorin energji analoge, kjo motherboard përdor një dizajn dixhital PWM të gjeneratës së ardhshme (Pulse-Width Modulation), i cili siguron tensionin Vcore të CPU-së në mënyrë më efikase dhe pa probleme, në mënyrë që qëndrueshmëria dhe jetëgjatësia e motherboard-it të përmirësohet shumë.
  • Ndërfaqja PCIe Gen3 x4 Ultra M.2 shtyn shpejtësinë e transferimit të të dhënave deri në 32 Gb/s. Përveç kësaj, ai gjithashtu mbështet modulet SATA3 6Gb/s M.2.
  • Intel LAN ofron performancën më të mirë të xhiros, përdorim më të ulët të CPU-së, stabilitet të përmirësuar dhe është në gjendje të ofrojë përvojën përfundimtare të rrjetit për përdoruesit!
  • Përveç portit LAN në bord, përdoruesit mund të zgjedhin gjithashtu lidhjet me valë 802.11ac nga foleja M.2 (Key E).
  • Pamje e pastër e zezë PCB. PCB-ja e re Sapphire Black përfaqëson cilësi të qëndrueshme dhe i jep pllakës amë një prekje më misterioze.
Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave