SKU: AC002509 Kategori: Brand:

MOT 1700 ASRock Z790 PG Lightning DDR4

269.99Share it:

PERSHKRIMI:

Rreth këtij artikulli:

  • E përputhshme me procesorët Intel Core të gjeneratës së 13-të dhe të gjeneratës së 12-të
  • Dizajni i fuqisë 10+1+1 fazor, Dr.MOS për VCore+GT
  • 4 DDR4 DIMM, mbështet deri në 5333 + (OC)
  • 1 PCIe 4.0 x16, 1 PCIe 3.0 x16, 1 PCIe 3.0 x1, 1 M.2 Key-E për WiFi
  • Opsionet e daljes grafike: 1 HDMI
Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: