SKU: AC002069 Kategori: , Brand:

Motherboard ASUS PRIME Z690-P (1700) (D)

356.55Share it:

PERSHKRIMI:

Rreth këtij artikulli:

  • Priza Intel LGA 1700: gati për procesorët Intel Core të gjeneratës së 12-të, i pajtueshëm me PCIe 5.0 dhe DDR5 dhe gati për Windows 11 gati
  • Zgjidhje e përmirësuar e energjisë: 14+1 DrMOS, lidhës ProCool, mbytës aliazh dhe kondensatorë të qëndrueshëm për shpërndarje të qëndrueshme të energjisë
  • Ftohje gjithëpërfshirëse: Heatsink i madh VRM, Heatsink fleksibël M.2, Heatsink PCH, Header Hibrid Fan, dhe Fan Ellowt 4
  • Performanca e përmirësuar e memories: Dizajni i pronarit ASUS OptiMem II mundëson që kutitë e memories të funksionojnë në frekuenca më të larta me tensione më të ulëta për të maksimizuar performancën e sistemit.
  • Lidhje ultra e shpejtë: PCIe 5.0, DDR5, Realtek 2.5 Gb Ethernet, VM.2 e-çelës, USB 3.2 Gen2x2 Type-C, paneli i përparmë USB 3.2 Gen 1 Type-C,
  • Mbështetje për kokën Thunderbolt 4
  • Gati për PC: PCIe 5.0 Safeslot, LED me kod Q
Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: