SKU: AC002508 Kategori: Brand:

Motherboard ASUS Prime Z690-P WIFI DDR5

299.99Share it:

PERSHKRIMI:

Rreth këtij artikulli:

  • Priza Intel LGA 1700: gati për procesorët Intel Core të gjeneratës së 13-të dhe të 12-të dhe Windows 11, i pajtueshëm me PCIe 5.0 dhe DDR5
  • Pllaka amë me AI: Mbiklim me AI, ftohje AI II dhe anulim i zhurmës me AI në dy drejtime
  • Zgjidhje e përmirësuar e energjisë: 16+1 DrMOS, priza ProCool, mbytës aliazh dhe kondensatorë të qëndrueshëm për shpërndarje të qëndrueshme të energjisë
  • Ftohje gjithëpërfshirëse: ngrohës i madh VRM, ngrohës M.2, pllakë e pasme M.2 me Q-Latch, kokë hibride të ventilatorit dhe Fan Compant 4
  • Lidhja e gjeneratës së ardhshme: memorie DDR5, PCIe 5.0, Intel 2.5 Gb Ethernet, USB 3.2 Gen2x2 Type-C, paneli i përparmë USB 3.2 Gen 2 Type-C,
  • Mbështetje për kokën Thunderbolt 4
Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: