SKU: N/A Kategori: , Brand:

Motherboard Gigabyte GA-B650-AORUS ELITE AX (AM5) (D)

Disponueshmëria: S’ka stok

417.34


S’ka stok


Share it:

PERSHKRIMI:

Rreth këtij artikulli:

  • Veçoritë e rregullimit të imët: RGB Fusion, Mbështet shirita LED të adresueshëm dhe RGB, Fan inteligjent 6, me shumë çelësa për të rivendosur/Kalues
  • RGB/Direkt në BIOS/Modalitet i sigurt, Q-Flash Plus – Përditëso BIOS-in pa instaluar CPU, memorie dhe GPU
  • Priza AMD AM5: e pajtueshme me procesorët e serisë AMD Ryzen 7000
  • Në përputhje me DDR5: 4 DIMM me AMD EXPO dhe mbështetje për modulin e memories Intel XMP
  • Dizajni mbizotërues i fuqisë: faza të dyfishta 14+2+1 me zgjidhje dixhitale VRM të fazës së energjisë 70A, PCB bakri 2X me 8 shtresa
  • Dizajni termik i teknologjisë së fundit: tub ngrohjeje 6 mm, ngrohës të mbuluar plotësisht MOSFET, mburojë termike M.2, forca të blinduara PCIe ultra të qëndrueshme
  • Lidhja e gjeneratës tjetër: PCIe 5.0, PCIe 5.0 NVMe x4 M.2, USB-C përpara dhe pas
Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: