SKU: N/A Kategori: , Brand:

Motherboard Gigabyte GA-B650M-Gaming X AX (AM5) (D)

Disponueshmëria: S’ka stok

294.84


S’ka stok


Share it:

PERSHKRIMI:

Me ndryshimet e teknologjisë me lëvizje të shpejtë, GIGABYTE ndjek gjithmonë tendencat më të fundit dhe u ofron klientëve veçori të avancuara dhe teknologjitë më të fundit. Pllakat amë GIGABYTE janë të pajisura me zgjidhje të përmirësuar të energjisë, standardet më të fundit të ruajtjes dhe lidhje të jashtëzakonshme për të mundësuar performancë të optimizuar për lojëra.

Dizajni i drejtpërdrejtë dixhital VRM
Për të siguruar performancën maksimale Turbo Boost dhe overclocking të CPU-së së gjeneratës së re të AMD, motherboard i serisë GIGABYTE Gaming pajis dizajnin më të mirë VRM të ndërtuar ndonjëherë me komponentët më të cilësisë më të lartë.

Dizajni i harduerit PCIe 4.0
Pllakat amë të GIGABYTE B650 janë gati për të punuar me pajisjet PCIe 4.0 të cilat pritet të kenë dyfishin e gjerësisë së brezit sesa pajisjet aktuale PCIe 3.0. Për të arritur shpejtësinë e lartë dhe për të ruajtur integritetin e mirë të sinjalit, GIGABYTE R&D përdor PCB-në me rezistencë të ulët për të siguruar performancën maksimale.

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: