SKU: N/A Kategori: , Brand:

Motherboard Gigabyte GA-B660 DS3H DDR4 (1700) (D)

Disponueshmëria: S’ka stok

201.80


S’ka stok


Share it:

PERSHKRIMI:

Rreth këtij artikulli:

  • Priza Intel LGA 1700: E përputhshme me procesorët e gjeneratës së 12-të Intel Core Series. Sistemi operativ: I pajtueshëm me Windows 11 64-bit. E përputhshme me Windows 10 64-bit
  • Në përputhje me DDR4: DDR4 me dy kanale, 4 DIMM
  • Dizajni i fortë i energjisë: 6 faza plus2 plus 1, dizajn hibrid i energjisë, mbytës dhe kondensatorë me cilësi të lartë, lidhës i fortë i fuqisë së CPU-së me 8 pin
  • Dizajni Gjithëpërfshirës Termik: M.2 Mburoja termike
  • Lidhja e gjeneratës së ardhshme: PCIe 4.0, Dual NVME PCIe 4.0 x4 M.2, USB 3.2 Gen2 Type-C, HDMI 2.0,
  • Rrjetëzimi i shpejtë: 2,5 GbE LAN
  • Audio dinamike: kondensatorë audio të nivelit të lartë, mbrojtje nga zhurma audio
  • Karakteristikat e rregullimit të imët: RGB FUSION 2.0, Mbështet shirita LED të adresueshëm dhe RGB, Fan inteligjent 6, Përditësim i BIOS-it pa instalim Q-Flash Plus, CPU, memorie dhe GPU
Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: