SKU: N/A Kategori: , Brand:

Motherboard Gigabyte GA-W480 Vision D (1200) (D)

Disponueshmëria: S’ka stok

524.10


S’ka stok


Share it:

PERSHKRIMI:

Pllakat amë të Serisë VISION janë ndërtuar për kompjuterin krijues. Ai u shfaq me performancë të besueshme, lidhje mbresëlënëse, të zgjerueshme në grafikë dhe ruajtje ultra të shpejtë për krijuesit për t’u përballur me ngarkesat e rënda të punës të dizajnit, si redaktimi i videos dhe interpretimi 3D. Është përshtatshmëria perfekte për krijuesit DIY për të ndërtuar makinën e tyre ideale.

Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: