SKU: N/A Kategori: , Brand:

Motherboard Gigabyte GA-X570S Aorus Master (AM4) (D)

Disponueshmëria: S’ka stok

552.18


S’ka stok


Share it:

PERSHKRIMI:

Rreth këtij artikulli:

  • E përputhshme me AMD Ryzen 5th Gen/4th Gen/3rd Gen/2nd Gen
  • DDR4 i pabuferuar ECC me dy kanale, 4 DIMM
  • Zgjidhja dixhitale VRM 2fazore Infineon 14 plus 2fazore me stadin e fuqisë 70 A
  • Zgjidhje termike e avancuar me Fins-Array II, Direct Touch Heatpipe II, M.2 Thermal Guard III dhe pllakë e pasme termike
  • Intel WiFi 6E 802.11ax y BT 5.2
Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: