SKU: AC002197 Kategori: , Brand:

Motherboard MSI B560M PRO-VDH WIFI (1200) (D)

193.62



Share it:

PERSHKRIMI:

Rreth këtij artikulli:

  • Mbështet gjeneratën e 11-të dhe të 10-të të procesorëve Intel Core/Pentium/Celeron për prizën LGA 1200
  • Mbështet memorien DDR4, deri në 5066 (OC) MHz
  • Përforcimi i bërthamës: Me dizajn premium dhe dizajn të energjisë dixhitale për të mbështetur më shumë bërthama dhe për të ofruar performancë më të mirë.
  • DDR4 Boost: Teknologji e avancuar për të dhënë sinjale të pastra të të dhënave për performancën dhe stabilitetin më të mirë.
  • Përvoja e shpejtë rrufe: PCIe 4.0, Lightning Gen4 x4 M.2 me M.2 Shield Frozr
Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: