SKU: N/A Kategori: , Brand:

Motherboard MSI MAG B660M BAZOOKA DDR4 (1700) (D)

Disponueshmëria: S’ka stok

233.89


S’ka stok


Share it:

PERSHKRIMI:

Rreth këtij artikulli:

  • E përputhshme me procesorët e gjeneratës së 12-të Intel Core Pentium Celeron për prizën LGA 1700.
  • Me memorie të pajtueshme DDR4.
  • Përvoja e shpejtë e rrufesë: PCIe 4.0, lojëra elektronike Lightning Gen4 x4 M.2 me M.2 Shield Frozr.
  • Zgjidhja termike premium: Dizajni i zgjeruar i ftohësit, jastëkët termikë MOSFET 7W/mk dhe M.2 Shield Frozr janë ndërtuar për sistem me performancë të lartë dhe punë 24/7.
  • LAN 2.5G: Zgjidhje e përmirësuar e rrjetit për përdorim biznesi dhe multimedial. Ofron një lidhje të sigurt, të qëndrueshme dhe të shpejtë në rrjet
Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: