SKU: N/A Kategori: , Brand:

Motherboard MSI MAG B660M MORTAR DDR4 (1700) (D)

Disponueshmëria: S’ka stok

262.90


S’ka stok


Share it:

PERSHKRIMI:

Rreth këtij artikulli:

  • E përputhshme me procesorët e gjeneratës së 12-të Intel Core Pentium Celeron për prizën LGA 1700.
  • Me memorie të pajtueshme DDR4.
  • Zgjidhja termike premium: Dizajni i zgjeruar i ftohësit dhe M.2 Shield Frozr janë ndërtuar për sistem me performancë të lartë dhe punë të pandërprerë.
  • Intel 2.5G LAN dhe Zgjidhja Wi-Fi: Zgjidhje e përmirësuar e rrjetit për përdorim biznesi dhe multimedial. Ofron një lidhje të sigurt, të qëndrueshme dhe të shpejtë në rrjet
  • Lightning M.2: Funksionimi në PCIe Gen 4 maksimizon performancën e SSD-ve të bazuara në NVMe.
Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: