SKU: N/A Kategori: , Brand:

Motherboard MSI MAG X570S TOMAHAWK MAX WIFI (AM4) (D)

Disponueshmëria: S’ka stok

374.45


S’ka stok


Share it:

PERSHKRIMI:

Rreth këtij artikulli:

  • E pajtueshme me AMD Ryzen 5000 Series, 5000 G, 4000 G Series, 3000 Series, 3000 G Series, 2000 Series dhe Series 2000 Desktop Processors.
  • Portat e audios (të pasme): Realtek ALC4080 Codec
  • Mbështet memorien DDR4, deri në 5100 (OC) MHz
  • Zgjidhja termike premium: Dizajni i zgjatur i lavamanit të nxehtësisë dhe mburoja M.2 Frozr janë ndërtuar për sistem me performancë të lartë dhe punë pa ndërprerje
  • Zgjidhja 2.5G LAN dhe Intel Wi-Fi 6E: Zgjidhje e përmirësuar e rrjetit për përdorim biznesi dhe multimedial. Ofron një lidhje të sigurt, të qëndrueshme dhe të shpejtë në rrjet
  • Lightning M.2: Puna në PCIe Gen4 x4 maksimizon performancën për SSD-të e bazuara në NVMe
Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: