SKU: N/A Kategori: , Brand:

Motherboard MSI MPG Z490 GAMING PLUS (1200) (D)

Disponueshmëria: S’ka stok

308.10


S’ka stok


Share it:

PERSHKRIMI:

Rreth këtij artikulli:

  • Mbështet gjeneratën e 10-të të procesorëve Intel Core / Pentium Gold / Celeron për prizën LGA 1200
  • Mbështet memorie DDR4 me dy kanale deri në 128 GB (4800 MHz)
  • Twin Turbo M.2 me M.2 Shield Frozr ofron shpejtësi transferimi deri në 32 GB/s për SSD ultra të shpejtë
  • Teknologjia Core Boost kombinon dizajne të optimizuara të qarkut të energjisë, lidhës të dyfishtë të fuqisë së CPU-së dhe një dizajn dixhital të energjisë që mundëson shpërndarjen e saktë dhe të qëndrueshme të rrymës në CPU
  • Mburoja I/O e parainstaluar për lehtësi dhe mbrojtje kundër shkarkimit elektrostatik
  • Pllaka amë nuk ka funksion WIFI
Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: