SKU: N/A Kategori: , Brand:

Motherboard MSI PRO H610M-G DDR4 (1700) (D)

Disponueshmëria: S’ka stok

164.77


S’ka stok


Share it:

PERSHKRIMI:

Rreth këtij artikulli:

  • Mbështet gjeneratën e 12-të të procesorëve Intel Core Pentium Celeron për prizën LGA 1700
  • Mbështet memorien DDR4
  • Përforcimi i bërthamës: Me dizajn premium dhe dizajn të energjisë dixhitale për të mbështetur më shumë bërthama dhe për të ofruar performancë më të mirë.
  • Rritja e kujtesës: Teknologji e përparuar për të dhënë sinjale të pastra të të dhënave për performancën, stabilitetin dhe pajtueshmërinë më të mirë
  • Armor prej çeliku – Mbron kartat VGA nga përkulja dhe EMI për performancë, stabilitet dhe forcë më të mirë.
Mundësitë e pagesave
Mundesite e pagesave
Importuar nga: